Φίλτρα καφέ Melitta Gourmet® Intense
 
 
Φίλτρα καφέ Melitta Gourmet® Intense
 
 
Περιγραφή
Φίλτρα καφέ Melitta Gourmet® Intense

Φίλτρα καφέ Melitta Gourmet® Intense

Απολαύστε ένα δυνατό καφέ με ένα εξαιρετικό άρωμα!

Ανακαλύψτε την απόλαυση του δυνατού καφέ και την πλούσια ποικιλία αρωμάτων των φίλτρων καφέ Melitta Gourmet® Intense. Η πυκνή δομή Aromamax® αυξάνει το χρόνο διάρκειας παρασκευής του καφέ, δημιουργώντας έτσι ένα δυνατό ολοκληρωμένο άρωμα με γεύση. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε πάντα την πλούσια ποικιλία αρωμάτων και μια δυνατή εμπειρία καφέ.

  • Η Melitta εγγυάται τη δράση της με βιώσιμες και υπεύθυνες
  • Έξτρα ανθεκτικό στα σκισίματα και ασφαλές
  • Ουδέτερο στη γεύση για απόλαυση του καφέ και μόνο
  • Φυσικά 100% λιπασματοποιήσιμο
Η δομή AROMAMAX®
AROMAMAX® Δομή
Η δομή Aromamax® εγγυάται μια εμπειρία δυνατού καφέ για τους απαιτητικούς λάτρεις του καφέ. Η δομή Aromamax® αυξάνει το χρόνο παρασκευής του καφέ. Έτσι, οι αρωματικές ουσίες αναπτύσσονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και παράγουν έναν ιδιαίτερα αρωματικό καφέ φίλτρου. Η ειδική δομή στο επάνω μέρος του φίλτρου αποτρέπει την υπερχείλιση του καφέ στο εσωτερικό της μηχανής. Με αυτό τον τρόπο το άρωμα αναδύεται στο μέγιστο βαθμό.
Aromapor® PLUS
Aromapor® PLUS
Aromapor®PLUSΜε τα καινοτόμα  Aromapor®PLUS βάλαμε νέα δεδομένα στην απόλαυση του καφέ φίλτρου. Τα Aromapor®PLUS ενισχύουν την ροή  των εκλεκτών  ελαίων του καφέ, που περιέχουν πάνω από 800 γευστικά χαρακτηριστικά. Με αυτό τον τρόπο τα Aromapor®PLUS μας προσφέρουν  μια ποικιλία από αρώματα που θα μαγέψουν τις αισθήσεις σας.
Ποιότητα μέσα από την απόλαυση ενός καφέ

Ποιότητα μέσα από την απόλαυση ενός καφέ


Απόλαυση στον καφέ - αυτό είναι το κύριο μέλημα μας από τότε που η Melitta Bentz εφηύρε το φίλτρο καφέ το 1908 και έθεσε τις βάσεις για τη μοντέρνα κουλτούρα του καφέ. Μέχρι και σήμερα η "Απόλαυση στον καφέ" παραμένει το κύριο κίνητρό μας με σκοπό να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα και μοναδική εμπειρία καφέ μέσω των γνώσεών μας, μέσω της καινοτομίας και της εκτίμησης.

Πιστοποίηση FSC®
FSC®- Πιστοποίηση

Το FSC® (Forest Stewardship Council® - Συμβούλιο Διαχείρισης των Δασών) είναι ένας ανεξάρτητος μη κερδοσκοπικός, μη κυβερνητικός οργανισμός, ο οποίος έχει ως στόχο να συμβάλει στη βελτίωση των δασικών περιοχών παγκοσμίως. Ως πιστοποιημένη εταιρεία από το FSC® παράγουμε τα φίλτρα καφέ Melitta® Gourmet σύμφωνα με τους κανονισμούς του FSC.

Τα προϊόντα με ετικέτα FSC® εξασφαλίσουν ότι τα δάση χρησιμοποιούνται σύμφωνα με τις κοινωνικές, οικονομικές και οικολογικές ανάγκες αυτής και των μελλοντικών γενεών. Με την πιστοποίηση κατά FSC® των  φίλτρων καφέ Melitta® συμβάλουμε ενεργά σε ένα υποδειγματικό μοντέλο δασοκομίας.
MISSION eco & care

MISSION eco & care

Έχουμε δημιουργήσει μια ετικέτα, η οποία βοηθάει τους καταναλωτές να επιλέξουν μια συσκευή που να εγγυάται την ενσυνείδητη απόλαυση. Η ετικέτα αυτή χρησιμοποιεί ένα σύστημα αξιών που έχουμε αναπτύξει εμείς.

Διαβάστε περισσότερα…