ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Searchterm
Φίλτρα καφέ Melitta® Original
Melitta® Filtertüten® Original
Φίλτρα καφέ Melitta® Original
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Φίλτρα καφέ Melitta® Original

Φίλτρα από χαρτί Aromapor®

Melitta® Filtertüten® Original

Φίλτρα καφέ Melitta® Original

Φίλτρα από χαρτί Aromapor®

Ανακαλύψτε μια ισορροπημένη και ακόμα πιο αρωματική γευστική εμπειρία καφέ με τα φίλτρα Melitta Original. Το εξελιγμένο, πολλαπλών στρώσεων , πορώδες φίλτρο διαιρείται πλέον σε τρεις ζώνες αρώματος με την κάθε μια ζώνη να διαθέτει διαφορετικό αριθμό πόρων. Έτσι τα φίλτρα καφέ Original προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης!

  • με καθαρότητα, αντοχή (δεν σχίζεται εύκολα) και υψηλή απόδοση που αναδεικνύει τη γεύση του καφέ φίλτρου
  • με πολύ ισχυρή διπλή ραφή
  • με Aromapor®σε τρεις ζώνες αρώματος
 
Added value for you
χαρτί AromaPor®
mit Aromapor® Papier
Τα φίλτρα καφέ Melitta®  Original κατασκευάζονται από χαρτί  AromaPor®Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αυτού του χαρτιού είναι οι μικρο-διατρήσεις(οπές) του. Μέσω αυτών των διατρήσεων διασφαλίζεται η ροή μόνο των ευγενέστερων αρωμάτων στον καφέ σας ενώ παράλληλα  του επιτρέπουν να απελευθερώσει όλη του τη γεύση.
3 Aromazones®
Aromaporen

3 Aromazones®Οι 3 κατοχυρωμένες Aromazones® με τις ειδικά διατεταγμένες ζώνες διατρήσεων διασφαλίζουν την απόλυτη απελευθέρωση γεύσης στον καφέ φίλτρου σας.

1. ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ: Η κάτω ζώνη, η λεγόμενη «ζώνη προ-παρασκευής" απελευθερώνει τα πρώτα αρώματα του καφέ σας.
2. ΔΙΥΛΙΣΗ: Η μεσαία ζώνη διασφαλίζει την ομοιόμορφη και σταθερή ροή του καφέ  και ραφινάρει το άρωμά του.
3. ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ: Η επάνω ζώνη εμποδίζει την πικράδα  και εγγυάται ένα ισορροπημένο άρωμα.

Το σωστό μέγεθος φίλτρου για τη μηχανή του καφέ σας
The right size for your coffee maker

Το σωστό μέγεθος φίλτρου για τη μηχανή του καφέ σας

Ανεξάρτητα από τη χωρητικότητα σε φλιτζάνια (2, 6,10 ή περισσότερα) της μηχανής σας καφέ φίλτρου μόνο η Melitta®  διαθέτει φίλτρα καφέ σε όλα τα μεγέθη - ικανά να καλύψουν τις ανάγκες σας. Τα φίλτρα  Melitta®  Original διατίθενται στα μεγέθη 1, 100, 101, 102®, 1x2®, 1x4® και 1x6®.

Σε φυσικό καφέ και λευκό χρώμα
In natural brown and white
Σε φυσικό καφέ και λευκό χρώμα
Στα φίλτρα καφέ Melitta®  ενώ είναι αισθητή η διαφορά  στο χρώμα τους εντούτοις  αυτό δεν επηρεάζει τη γεύση του καφέ.  Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά  και στα δύο ήδη χαρτιών των  φίλτρων είναι ακριβώς τα ίδια.Τα φίλτρα με  φυσικό καφέ χρώμα δεν έχουν υποστεί καμία χρωματική επεξεργασία ενώ τα λευκά φίλτρα έχουν λευκανθεί με τη χρήση φυσικού οξυγόνου. Φυσικά, όλα μας τα φίλτρα καφέ είναι 100% βιοδιασπώμενα.
FSC®- Πιστοποίηση
FSC-Certification for filter paper from responsible sources

 FSC®- Πιστοποίηση  για το χαρτί των φίλτρων από υπεύθυνη πηγή

Σαν πιστοποιημένη επιχείρηση κατά  FSC® παράγουμε τα Φίλτρα Καφέ Melitta®  σύμφωνα με τους κανονισμούς της  FSC® (Αειφορική Δασική Διαχείριση). Η FSC® (Forest Stewardship Council®) είναι μια ανεξάρτητη, μη κερδοσκοπική, μη-κυβερνητική οργάνωση, η οποία έχει ως στόχο να συμβάλει στη βελτίωση της δασοκομίας σε όλο τον κόσμο.

Τα προϊόντα με ετικέτα FSC® εξασφαλίσουν ότι τα δάση χρησιμοποιούνται σύμφωνα με τις κοινωνικές, οικονομικές και οικολογικές ανάγκες αυτής και των μελλοντικών γενεών. Με την πιστοποίηση κατά FSC® των  φίλτρων καφέ Melitta® συμβάλουμε ενεργά σε ένα υποδειγματικό μοντέλο δασοκομίας.
Ο καφές είναι απόλαυση
Pleasure in Coffee

Ο καφές είναι απόλαυση

Εμμένουμε σταθερά σε αυτό μας το πιστεύω, από την εποχή που η Melitta Bentz ανακάλυψε το πρώτο φίλτρο για καφέ, το 1908, θέτοντας έτσι τις βάσεις για το σύγχρονο τρόπο απόλαυσης του καφέ. Η αναζήτηση αυτής της απόλαυσης  ήταν και εξακολουθεί να είναι η πηγή έμπνευσής μας, το κίνητρο να προσφέρουμε πάντα την καλύτερη ποιότητα καφέ για ξεχωριστή απόλαυση με υπευθυνότητα εφευρετικότητα και κυρίως με αγάπη για το προϊόν αυτό καθ’ αυτό.

 

MISSION eco & care
MISSION eco & care

MISSION eco & care

Έχουμε δημιουργήσει μια ετικέτα, η οποία βοηθάει τους καταναλωτές να επιλέξουν μια συσκευή που να εγγυάται την ενσυνείδητη απόλαυση. Η ετικέτα αυτή χρησιμοποιεί ένα σύστημα αξιών που έχουμε αναπτύξει εμείς.

Διαβάστε περισσότερα…