Φίλτρα καφέ Melitta Gourmet®
 
 
Φίλτρα καφέ Melitta Gourmet®
 
 
Περιγραφή
Φίλτρα καφέ Melitta Gourmet®

Φίλτρα καφέ Melitta Gourmet®

Για μεγαλύτερη ποικιλία αρωμάτων στον καφέ φίλτρου σας!

Ανακαλύψτε την ποικιλία αρωμάτων στον καφέ φίλτρου σας με  τα φίλτρα  καφέ Melitta  Gourmet®.  Με τα καινοτόμα  Aromapor®PLUS  απελευθερώνεται στο φλιτζάνι σας η ροή  των εκλεκτών  ελαίων του καφέ, που περιέχουν πάνω από 800 γευστικά χαρακτηριστικά. Μαζί με τις, κατοχυρωμένες από τη Melitta,  3 Aromazones® τα Aromapor®PLUS διασφαλίζουν την απελευθέρωση αρωμάτων του καφέ για να μπορέσετε να απολαύσετε την πλήρη ποικιλία γεύσεων στον αγαπημένο σας καφέ.                                                                                                                                                  Η Melitta εγγυάται να ενεργεί κατά τρόπο βιώσιμο και υπεύθυνο:

  • Επιπλέον δεν σχίζονται και είναι ασφαλή
  • Με ουδέτερη γεύση για την απόλυτη απόλαυση του καφέ
  • Φυσικά 100% λιπασματοποιήσιμα.

Aromapor® PLUS

Τα καινοτόμα  Aromapor®PLUS  επιτρέπουν την καλύτερη ροή των φίνων ελαίων του καφέ. Τα έλαια αυτά περιέχουν πάνω από 800 γευστικά χαρακτηριστικά. Απελευθερώνουν μεγαλύτερη ποικιλία αρωμάτων χαρίζοντας μια ξεχωριστή εμπειρία γεύσης στον καφέ φίλτρου σας!.

3 Aromazones®
3 Aromazones®Οι 3 κατοχυρωμένες Aromazones® με τις ειδικά διατεταγμένες ζώνες διατρήσεων διασφαλίζουν την απόλυτη απελευθέρωση γεύσης στον καφέ φίλτρου σας.

1. ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ: Η κάτω ζώνη, η λεγόμενη «ζώνη προ-παρασκευής" απελευθερώνει τα πρώτα αρώματα του καφέ σας.
2. ΔΙΥΛΙΣΗ: Η μεσαία ζώνη διασφαλίζει την ομοιόμορφη και σταθερή ροή του καφέ  και ραφινάρει το άρωμά του.
3. ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ: Η επάνω ζώνη εμποδίζει την πικράδα  και εγγυάται ένα ισορροπημένο άρωμα.
Τέλεια γεύση - ανεξάρτητα με το πόσα φλιτζάνια καφέ θα ετοιμάσετε
Τέλεια γεύσηΗ γεύση του καφέ σας θα είναι τέλεια  σε κάθε φλιτζάνι - ανεξάρτητα με το πόσα φλιτζάνια καφέ θα ετοιμάσετε.
FSC®- Πιστοποίηση
FSC®- Πιστοποίηση  για το χαρτί των φίλτρων από υπεύθυνη πηγήΣαν πιστοποιημένη επιχείρηση κατά  FSC® παράγουμε τα Φίλτρα Καφέ Melitta®  σύμφωνα με τους κανονισμούς της  FSC® (Αειφορική Δασική Διαχείριση). Η FSC® (Forest Stewardship Council®) είναι μια ανεξάρτητη, μη κερδοσκοπική, μη-κυβερνητική οργάνωση, η οποία έχει ως στόχο να συμβάλει στη βελτίωση της δασοκομίας σε όλο τον κόσμο.

Τα προϊόντα με ετικέτα FSC® εξασφαλίσουν ότι τα δάση χρησιμοποιούνται σύμφωνα με τις κοινωνικές, οικονομικές και οικολογικές ανάγκες αυτής και των μελλοντικών γενεών. Με την πιστοποίηση κατά FSC® των  φίλτρων καφέ Melitta® συμβάλουμε ενεργά σε ένα υποδειγματικό μοντέλο δασοκομίας.

Ο καφές είναι απόλαυση
Ο καφές είναι απόλαυση Εμμένουμε σταθερά σε αυτό μας το πιστεύω, από την εποχή που η Melitta Bentz ανακάλυψε το πρώτο φίλτρο για καφέ, το 1908, θέτοντας έτσι τις βάσεις για το σύγχρονο τρόπο απόλαυσης του καφέ. Η αναζήτηση αυτής της απόλαυσης  ήταν και εξακολουθεί να είναι η πηγή έμπνευσής μας, το κίνητρο να προσφέρουμε πάντα την καλύτερη ποιότητα καφέ για ξεχωριστή απόλαυση με υπευθυνότητα εφευρετικότητα και κυρίως με αγάπη για το προϊόν αυτό καθ’ αυτό.
MISSION eco & care

MISSION eco & care

Έχουμε δημιουργήσει μια ετικέτα, η οποία βοηθάει τους καταναλωτές να επιλέξουν μια συσκευή που να εγγυάται την ενσυνείδητη απόλαυση. Η ετικέτα αυτή χρησιμοποιεί ένα σύστημα αξιών που έχουμε αναπτύξει εμείς.

Διαβάστε περισσότερα…