ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Searchterm
Purista®
Barista® TS Smart
Barista® TS Smart
SOLO® & Milk
SOLO® & Milk
SOLO® & Perfect Milk
SOLO® Perfect Milk
Varianza® CSP
Caffeo® Varianza® CSP
Solo®
Solo®
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Barista® TS Smart

Ο καλύτερος καφές; Φτιάχνεται με το smartphone σας!

Barista® TS Smart

Ο καλύτερος καφές; Φτιάχνεται με το smartphone σας!

Η Melitta® Barista TS Smart® μπορεί πράγματι να κάνει πολλά. Για παράδειγμα, μπορεί να φτιάξει 21 διαφορετικά είδη καφέ. Με τους κατάλληλους κόκκους καφέ, με βάση μιας πρωτότυπης συνταγής ή με το προσωπικό σας γούστο.
Και κάτι ξεχωριστό: Με την εφαρμογή Melitta® Connect μπορείτε
να κατευθύνετε την παρασκευή του καφέ και να ελέγχετε πολλές άλλες λειτουργίες πολύ απλά, μέσω του smartphone σας.

 
Added value for you
Βραβευμένη αθόρυβη λειτουργία
Βραβευμένη αθόρυβη λειτουργία

Μόλις διακόψατε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση στην κουζίνα απλώς και μόνο επειδή φτιάχνετε έναν cappuccino;
Νευριάζετε τους γείτονές σας επειδή αλέθετε
κόκκους espresso στις 6 το πρωί;
Με αυτήν την πλήρως αυτόματη μηχανή καφέ όλα αυτά θα αποτελέσουν παρελθόν, καθώς πρόκειται για μία από τις πρώτες πλήρως αυτόματες μηχανές καφέ παγκοσμίως οι οποίες έλαβαν την πιστοποίηση Quiet Mark, χάρη στην
ευχάριστα αθόρυβη λειτουργία τους κατά την παρασκευή του καφέ.
Το μυστικό: η κορυφαία,
τεχνολογία χαμηλού θορύβου
στον σχεδόν αθόρυβο μύλο.

Σχεδόν αθόρυβος μύλος
Σχεδόν αθόρυβος μύλος

Θέλετε να φτιάχνετε τον καφέ σας χωρίς φασαρίες; Με τον σχεδόν αθόρυβο μύλο δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα, καθώς δεν είναι μόνο αθόρυβος αλλά και εξαιρετικά γρήγορος.

Automatic Bean Select
Automatic Bean Select

Η καινοτόμα τεχνολογία Automatic Bean Select επιλέγει αυτόματα τον σωστό τύπο κόκκων για τον αγαπημένο σας καφέ. Μπορείτε ελεύθερα να αλλάξετε την αυτόματη επιλογή κόκκων μεμονωμένα, με ένα άγγιγμα στο πάνελ χειρισμού ή αλλάζοντας τις ρυθμίσεις στο μενού. Η ενεργή παρακολούθηση των κόκκων σάς βοηθά να αποτρέπετε
τη λειτουργία του μύλου χωρίς περιεχόμενο και σας ενημερώνει
έγκαιρα για να τον ξαναγεμίσετε
με κόκκους καφέ.

Σύστημα ατμού για αφρόγαλα
Σύστημα ατμού για αφρόγαλα
Με το ευέλικτο σύστημα ατμού για αφρόγαλα Melitta®, μπορείτε εύκολα να φτιάξετε το ιδανικό αφρόγαλα. Το σύστημα ατμού για αφρόγαλα μπορεί να συνδεθεί με ένα εξωτερικό δοχείο γάλακτος, έτσι μπορείτε να συνδέσετε το στόμιο με ένα εξωτερικό δοχείο γάλακτος και να φτιάξετε το αφρόγαλα ως συνήθως. Εξαιρετικά πρακτικό: Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το εξωτερικό δοχείο γάλακτος καθημερινά, παρά το ότι το στόμιο ατμού είναι μέσα στο κουτί.

One Touch
One Touch
Η Barista TS Smart® εντυπωσιάζει επειδή είναι τόσο εύχρηστη. Οι προεπιλεγμένες ποικιλίες espresso, café crème, cappucino και latte macchiato μπορούν να επιλεγούν με ένα μόνο άγγιγμα. Με πολύ απλό και πρακτικό τρόπο, με το One Touch, μπορείτε επίσης να επιλέξετε ζεστό γάλα, από το αφρόγαλα, ή ζεστό νερό.
My Coffee Memory
My Coffee Memory
Δεν θέλετε να ρυθμίζετε τις προσωπικές σας προτιμήσεις κάθε φορά που φτιάχνετε τον καφέ σας; Κανένα πρόβλημα! Με τη λειτουργία My Coffee Memory μπορείτε να προγραμματίσετε τα αγαπημένα σας είδη καφέ ξεχωριστά. Η Melitta® Barista TS Smart® αποθηκεύει τις ρυθμίσεις των προτιμήσεων έως και 8 ατόμων.
21 συνταγές καφέ
21 συνταγές καφέ 

Χάρη στα κουμπιά προϊόντος μπορείτε να
ετοιμάσετε τα 4 κλασικά:
espresso, café crème, cappuccino και
latte macchiato με το άγγιγμα ενός μόνο κουμπιού. Η λειτουργία του βιβλίου συνταγών σάς δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε 17 ακόμα είδη καφέ, όπως flat white, ristretto, americano ή espresso doppio.

IntenseAroma
IntenseAroma
Η λειτουργία IntenseAroma μπορεί να επιλεγεί αντί της τυπικής διαδικασίας εκχύλισης. Το αποτέλεσμα είναι ένας καφές με εξαιρετικά έντονη γεύση, χωρίς να πρέπει να αλλάξετε την ποσότητα του καφέ ή του νερού που χρησιμοποιείτε. Αυτή η λειτουργία μπορεί να επιλεγεί για όλα τα είδη καφέ.
Italian Preparation Process
Italian Preparation Process

Η λειτουργία Italian Preparation Process προσφέρει στον καφέ αυθεντική γεύση, διασφαλίζοντας ότι τα συστατικά προστίθενται με τη σωστή σειρά, βάσει της πρωτότυπης ιταλικής συνταγής. Έτσι, για έναν latte macchiato, ο espresso προστίθεται μετά το γάλα και το αφρόγαλα και για έναν cappuccino η σειρά είναι αντίστροφη.
Best Aroma System Plus
Best Aroma System Plus

Δημιουργία της τέλειας γεύσης, με τα παρακάτω συστήματα: Στη λειτουργία Bean to Cup αλέθεται η σωστή ποσότητα φρέσκων κόκκων και ο αλεσμένος καφές χρησιμοποιείται αμέσως. Auto Empty Grinding* - Ο μύλος λειτουργεί μέχρι να αδειάσει, οπότε κάθε φλιτζάνι φτιάχνεται με φρεσκοαλεσμένους κόκκους και η γεύση δεν χαλάει από υπολείμματα αλεσμένου καφέ. Το σφράγισμα στο καπάκι Aromasafe® του δοχείου δύο θαλάμων διασφαλίζει φρέσκο καφέ κάθε φορά. Το σκούρο δοχείο διατηρεί τη γεύση του καφέ.
*Σημείωση: Μετά την αλλαγή του τύπου των κόκκων, ορισμένοι κόκκοι προηγούμενου τύπου ίσως παραμένουν στον μύλο. Καθώς οι κόκκοι πρέπει να χρησιμοποιηθούν, για την αλλαγή ίσως χρειαστούν έως τρία φλιτζάνια, ανάλογα με την ένταση του καφέ.

Double Cup Mode
Double Cup Mode
Με τη λειτουργία Double Cup Mode μπορείτε να φτιάχνετε ταυτόχρονα δύο φλιτζάνια πολλών ειδών καφέ με ή χωρίς γάλα.
Έγχρωμη οθόνη TFT
Έγχρωμη οθόνη TFT 
Άνεση ανώτερης κατηγορίας: Η έγχρωμη οθόνη TFT υψηλής ανάλυσης κάνει τη συσκευή εύκολη στη χρήση. Οι οδηγίες βήμα προς βήμα σας βοηθούν να περιηγείστε με απλό τρόπο στο μενού.
Touch & Slide
Touch & SlideΗ καινοτόμα λειτουργία Touch & Slide σάς επιτρέπει να ρυθμίζετε και να χρησιμοποιείτε την καφετιέρα απλά και πρακτικά, αγγίζοντας απαλά τα πάνελ των αισθητήρων.
Έξοδος All-in-One
All-in-One outlet
Με τα ξεχωριστά ακροφύσια για καφέ, γάλα και ζεστό νερό φτιάχνετε εύκολα το αγαπημένο σας ροφήματα χωρίς να μετακινείτε το φλιτζάνι. Το στόμιο διαθέτει ενσωματωμένο φωτισμό LED, ενώ το ύψος της μπορεί να ρυθμιστεί έως και 140 mm, έτσι ώστε να χωρούν ακόμα και τα ψηλά ποτήρια του latte macchiato.
Αφαιρούμενη μονάδα εκχύλισης
Αφαιρούμενη μονάδα εκχύλισης 
Η μονάδα εκχύλισης είναι πρακτική, αφαιρείται και καθαρίζεται εύκολα. Επιπλέον, επιτρέπει και τον καθαρισμό του εσωτερικού της μηχανής.
Συνδεόμενο σύστημα γάλακτος
Συνδεόμενο σύστημα γάλακτος
Αφαιρούμενο σύστημα γάλακτος με εξωτερικό δοχείο γάλακτος που πλένεται στο πλυντήριο και χωράει σε κάθε ψυγείο.
Εύκολος καθαρισμός με ατμό
Εύκολος καθαρισμός με ατμό
Η οθόνη υποδεικνύει αυτόματα το πότε η μηχανή καφέ χρειάζεται καθαρισμό ή αφαλάτωση. Οι οδηγίες βήμα προς βήμα σάς καθοδηγούν στα διαφορετικά βήματα των προγραμμάτων.
Πρόγραμμα αυτόματου καθαρισμού και αφαλάτωσης
Πρόγραμμα αυτόματου καθαρισμού και αφαλάτωσης
Η οθόνη υποδεικνύει αυτόματα το πότε η μηχανή καφέ χρειάζεται καθαρισμό ή αφαλάτωση. Οι οδηγίες βήμα προς βήμα σάς καθοδηγούν στα διαφορετικά βήματα των προγραμμάτων.
Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας
Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας
Με τον διακόπτη 0-watt μπορείτε να απενεργοποιήσετε πλήρως τη Barista TS Smart® ανά πάσα στιγμή. Η προγραμματιζόμενη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας και η ρυθμιζόμενη λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης διασφαλίζουν εξοικονόμηση ενέργειας.
MISSION eco & care
MISSION eco & care
Έχουμε δημιουργήσει μια ετικέτα, η οποία βοηθάει τους καταναλωτές να επιλέξουν μια συσκευή που να εγγυάται την ευσυνείδητη απόλαυση. Η ετικέτα αυτή χρησιμοποιεί ένα σύστημα αξιών που έχουμε αναπτύξει εμείς.
Τεχνολογία φίλτρου PRO AQUA
Τεχνολογία φίλτρου PRO AQUA
Εάν χρησιμοποιείτε φίλτρο νερού Melitta Pro Aqua, τότε η Barista TS Smart θα χρειάζεται αφαλάτωση μόνο μία φορά τον χρόνο. Το φιλτραρισμένο νερό όχι μόνο βελτιώνει την ποιότητα και η γεύση του καφέ, αλλά αποτρέπει και την εναπόθεση αλάτων στο σύστημα του νερού. (Με εκχύλιση έξι φλιτζανιών των 120 ml την ημέρα και αλλάζοντας το φίλτρο έξι φορές σύμφωνα με τις προδιαγραφές της συσκευής.)