ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Searchterm
Γνήσια φίλτρα καφέ Melitta®
Melitta® Original Coffee Filters
Γνήσια φίλτρα καφέ Melitta®
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Γνήσια φίλτρα καφέ Melitta®

Τέλειο άρωμα που ξεδιπλώνεται για τον καφέ φίλτρου σας!

Melitta® Original Coffee Filters

Γνήσια φίλτρα καφέ Melitta®

Τέλειο άρωμα που ξεδιπλώνεται για τον καφέ φίλτρου σας!

Ανακαλύψτε μια αρωματική και ιδιαίτερα ισορροπημένη γευστική εμπειρία με τα αυθεντικά φίλτρα καφέ Melitta®. 3 κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Aromazones® με ειδικά διατεταγμένα Aromapores που διασφαλίζουν ότι ο καφές φίλτρου σας αναπτύσσει τέλεια τη γεύση του.,

Η Melitta εγγυάται ότι θα ενεργεί με βιώσιμο και υπεύθυνο τρόπο:

  • Εξαιρετικά αδιάβροχο και ασφαλές
  • Φυσικά 100% κομποστοποιήσιμο
  • Ουδέτερη γεύση για καθαρή απόλαυση καφέ
 
Added value for you
χαρτί AromaPor®
With Aromapor® paper
Τα φίλτρα καφέ Melitta®  Original κατασκευάζονται από χαρτί  AromaPor®Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αυτού του χαρτιού είναι οι μικρο-διατρήσεις(οπές) του. Μέσω αυτών των διατρήσεων διασφαλίζεται η ροή μόνο των ευγενέστερων αρωμάτων στον καφέ σας ενώ παράλληλα  του επιτρέπουν να απελευθερώσει όλη του τη γεύση.
3 Aromazones®

3 „Aromazones“

3 κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Aromazones® με ειδικά διατεταγμένα Aromapores που διασφαλίζουν ότι ο καφές φίλτρου σας αναπτύσσει τέλεια τη γεύση του.

1. ΑΝΑΠΤΥΠΩΣΗ: Η κάτω ζώνη, η λεγόμενη 'pre-brewing zone', επιτρέπει την ανάπτυξη των αρχικών γεύσεων του καφέ σας.

2. REFINING: Η μεσαία ζώνη εξασφαλίζει ομοιόμορφη και συνεπή παρασκευή και εξευγενίζει το άρωμα του καφέ.

3. ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ: Η επάνω ζώνη αποτρέπει την πικρή γεύση και εγγυάται ένα ισορροπημένο άρωμα.

Το σωστό μέγεθος φίλτρου για τη μηχανή του καφέ σας
The right size for your coffee maker

Το σωστό μέγεθος φίλτρου για τη μηχανή του καφέ σας

Ανεξάρτητα από τη χωρητικότητα σε φλιτζάνια (2, 6,10 ή περισσότερα) της μηχανής σας καφέ φίλτρου μόνο η Melitta®  διαθέτει φίλτρα καφέ σε όλα τα μεγέθη - ικανά να καλύψουν τις ανάγκες σας. Τα φίλτρα  Melitta®  Original διατίθενται στα μεγέθη 1, 100, 101, 102®, 1x2®, 1x4® και 1x6®.

FSC®- Πιστοποίηση
FSC-Certification for filter paper from responsible sources

 FSC®- Πιστοποίηση  για το χαρτί των φίλτρων από υπεύθυνη πηγή

Σαν πιστοποιημένη επιχείρηση κατά  FSC® παράγουμε τα Φίλτρα Καφέ Melitta®  σύμφωνα με τους κανονισμούς της  FSC® (Αειφορική Δασική Διαχείριση). Η FSC® (Forest Stewardship Council®) είναι μια ανεξάρτητη, μη κερδοσκοπική, μη-κυβερνητική οργάνωση, η οποία έχει ως στόχο να συμβάλει στη βελτίωση της δασοκομίας σε όλο τον κόσμο.

Products with the FSC® label ensure that forests are used in accordance with the social, economic and ecological needs of this and future generations.With FSC® certification of Melitta® Coffee Filters we are making a contribution to an exemplary model of forestry

Ο καφές είναι απόλαυση
Pleasure in Coffee

Ο καφές είναι απόλαυση

Εμμένουμε σταθερά σε αυτό μας το πιστεύω, από την εποχή που η Melitta Bentz ανακάλυψε το πρώτο φίλτρο για καφέ, το 1908, θέτοντας έτσι τις βάσεις για το σύγχρονο τρόπο απόλαυσης του καφέ. Η αναζήτηση αυτής της απόλαυσης  ήταν και εξακολουθεί να είναι η πηγή έμπνευσής μας, το κίνητρο να προσφέρουμε πάντα την καλύτερη ποιότητα καφέ για ξεχωριστή απόλαυση με υπευθυνότητα εφευρετικότητα και κυρίως με αγάπη για το προϊόν αυτό καθ’ αυτό.

 

MISSION eco & care
MISSION eco & care

MISSION eco & care

Έχουμε αναπτύξει ένα σύστημα ετικετών και αξιών, το οποίο βοηθά τους καταναλωτές να επιλέξουν ένα προϊόν που εγγυάται τη συνειδητή απόλαυση.

Διαβάστε περισσότερα …