ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Searchterm
Φίλτρα καφέ Melitta Gourmet®
Φίλτρα καφέ Melitta Gourmet®
Φίλτρα καφέ Melitta Gourmet®
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Φίλτρα καφέ Melitta Gourmet®

Για μεγαλύτερη ποικιλία αρωμάτων στον καφέ φίλτρου σας!

Φίλτρα καφέ Melitta Gourmet®

Φίλτρα καφέ Melitta Gourmet®

Για μεγαλύτερη ποικιλία αρωμάτων στον καφέ φίλτρου σας!

Ανακαλύψτε την ποικιλία αρωμάτων στον καφέ φίλτρου σας με  τα φίλτρα  καφέ Melitta  Gourmet®.  Με τα καινοτόμα  Aromapor®PLUS  απελευθερώνεται στο φλιτζάνι σας η ροή  των εκλεκτών  ελαίων του καφέ, που περιέχουν πάνω από 800 γευστικά χαρακτηριστικά. Μαζί με τις, κατοχυρωμένες από τη Melitta,  3 Aromazones® τα Aromapor®PLUS διασφαλίζουν την απελευθέρωση αρωμάτων του καφέ για να μπορέσετε να απολαύσετε την πλήρη ποικιλία γεύσεων στον αγαπημένο σας καφέ.                                                                                                                                                  Η Melitta εγγυάται να ενεργεί κατά τρόπο βιώσιμο και υπεύθυνο:

  • Επιπλέον δεν σχίζονται και είναι ασφαλή
  • Με ουδέτερη γεύση για την απόλυτη απόλαυση του καφέ
  • Φυσικά 100% λιπασματοποιήσιμα.
 
Added value for you
3 Aromazones®
3 Aromazones®
3 Aromazones®Οι 3 κατοχυρωμένες Aromazones® με τις ειδικά διατεταγμένες ζώνες διατρήσεων διασφαλίζουν την απόλυτη απελευθέρωση γεύσης στον καφέ φίλτρου σας.

1. ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ: Η κάτω ζώνη, η λεγόμενη «ζώνη προ-παρασκευής" απελευθερώνει τα πρώτα αρώματα του καφέ σας.
2. ΔΙΥΛΙΣΗ: Η μεσαία ζώνη διασφαλίζει την ομοιόμορφη και σταθερή ροή του καφέ  και ραφινάρει το άρωμά του.
3. ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ: Η επάνω ζώνη εμποδίζει την πικράδα  και εγγυάται ένα ισορροπημένο άρωμα.
Τέλεια γεύση - ανεξάρτητα με το πόσα φλιτζάνια καφέ θα ετοιμάσετε
Perfect flavour - no matter how many cups of coffee you make
Τέλεια γεύσηΗ γεύση του καφέ σας θα είναι τέλεια  σε κάθε φλιτζάνι - ανεξάρτητα με το πόσα φλιτζάνια καφέ θα ετοιμάσετε.
FSC®- Πιστοποίηση
FSC®-Certification for filter paper from responsible sources
FSC®- Πιστοποίηση  για το χαρτί των φίλτρων από υπεύθυνη πηγήΣαν πιστοποιημένη επιχείρηση κατά  FSC® παράγουμε τα Φίλτρα Καφέ Melitta®  σύμφωνα με τους κανονισμούς της  FSC® (Αειφορική Δασική Διαχείριση). Η FSC® (Forest Stewardship Council®) είναι μια ανεξάρτητη, μη κερδοσκοπική, μη-κυβερνητική οργάνωση, η οποία έχει ως στόχο να συμβάλει στη βελτίωση της δασοκομίας σε όλο τον κόσμο.

Τα προϊόντα με ετικέτα FSC® εξασφαλίσουν ότι τα δάση χρησιμοποιούνται σύμφωνα με τις κοινωνικές, οικονομικές και οικολογικές ανάγκες αυτής και των μελλοντικών γενεών. Με την πιστοποίηση κατά FSC® των  φίλτρων καφέ Melitta® συμβάλουμε ενεργά σε ένα υποδειγματικό μοντέλο δασοκομίας.

Ο καφές είναι απόλαυση
Pleasure in Coffee
Ο καφές είναι απόλαυση Εμμένουμε σταθερά σε αυτό μας το πιστεύω, από την εποχή που η Melitta Bentz ανακάλυψε το πρώτο φίλτρο για καφέ, το 1908, θέτοντας έτσι τις βάσεις για το σύγχρονο τρόπο απόλαυσης του καφέ. Η αναζήτηση αυτής της απόλαυσης  ήταν και εξακολουθεί να είναι η πηγή έμπνευσής μας, το κίνητρο να προσφέρουμε πάντα την καλύτερη ποιότητα καφέ για ξεχωριστή απόλαυση με υπευθυνότητα εφευρετικότητα και κυρίως με αγάπη για το προϊόν αυτό καθ’ αυτό.
MISSION eco & care
Mission eco & care

MISSION eco & careΈχουμε αναπτύξει ένα σύστημα ετικετών και αξιών, το οποίο βοηθά τους καταναλωτές να επιλέξουν ένα προϊόν που εγγυάται τη συνειδητή απόλαυση.

Διαβάστε περισσότερα …