ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Searchterm
Το καλύτερο κλίμα
Zwischen Hochebene und Urwald - Bestes Klima

Δεν εκπλήσσει το γεγονός ότι ο καφές βρήκε το «νέο του σπίτι» στη μεγαλύτερη χώρα της Νοτίου Αμερικής . Η Βραζιλία διαθέτει τις κλιματολογικές συνθήκες  που αρέσουν στο φυτό: υψόμετρο, ζέστη και βροχή.

Terra Roxa: εδώ άρχισαν όλα
Zwischen Hochebene und Urwald - Terra Roxa

Ο καφές υπήρχε στην Terra Roxa από το 1774  αλλά η εντυπωσιακή του ανάπτυξη ξεκινά γύρω στο 1820.

Τα οροπέδια: Οι σημερινές ζώνες καφέ
Zwischen Hochebene und Urwald - Die Hochebenen

Ο καφές χρειάζεται χώρο για να αναπτυχθεί. Καλλιέργειες ενός έτους γρήγορα εξαπλώνονται στις πλαγιές της ζούγκλας. Σε περιοχές με καλλιέργειες καφέ, αυτοί οι αειθαλείς θάμνοι με τα λευκά άνθη και τους κόκκινους καρπούς, πολύ γρήγορα κυριαρχούν στο τοπίο. Η συγκομιδή γίνεται σε διάρκεια τεσσάρων μηνών από τον Απρίλιο/Μάιο.

Επίπεδα ποιότητας και προμηθευτές ποικιλιών
Zwichen Hochebenen und Urwald - Qualitätslagen und Spezialitätenanbieter

Απολαύστε τον! Σύμφωνα με τους  γευσιγνώστες και τους ειδικούς του καφέ  οι παραδοσιακοί καφέδες της Βραζιλίας  είναι ήπιοι σε γεύση, χωρίς οξύτητα και με γλυκό φρουτώδες  τελείωμα. Προέρχονται από την πολιτεία Minas Gerais και ειδικά από την περιοχή Cerrado στο βορρά και την περιοχή Sul de Minas στο νότο. Στα δυτικά η περιοχή Mogiana παράγει επίσης υψηλής ποιότητας καφέ.

Το καλύτερο κλίμα
Zwischen Hochebene und Urwald - Bestes Klima

Δεν εκπλήσσει το γεγονός ότι ο καφές βρήκε το «νέο του σπίτι» στη μεγαλύτερη χώρα της Νοτίου Αμερικής . Η Βραζιλία διαθέτει τις κλιματολογικές συνθήκες  που αρέσουν στο φυτό: υψόμετρο, ζέστη και βροχή.

Terra Roxa: εδώ άρχισαν όλα
Zwischen Hochebene und Urwald - Terra Roxa

Ο καφές υπήρχε στην Terra Roxa από το 1774  αλλά η εντυπωσιακή του ανάπτυξη ξεκινά γύρω στο 1820.

Τα οροπέδια: Οι σημερινές ζώνες καφέ
Zwischen Hochebene und Urwald - Die Hochebenen

Ο καφές χρειάζεται χώρο για να αναπτυχθεί. Καλλιέργειες ενός έτους γρήγορα εξαπλώνονται στις πλαγιές της ζούγκλας. Σε περιοχές με καλλιέργειες καφέ, αυτοί οι αειθαλείς θάμνοι με τα λευκά άνθη και τους κόκκινους καρπούς, πολύ γρήγορα κυριαρχούν στο τοπίο. Η συγκομιδή γίνεται σε διάρκεια τεσσάρων μηνών από τον Απρίλιο/Μάιο.

Επίπεδα ποιότητας και προμηθευτές ποικιλιών
Zwichen Hochebenen und Urwald - Qualitätslagen und Spezialitätenanbieter

Απολαύστε τον! Σύμφωνα με τους  γευσιγνώστες και τους ειδικούς του καφέ  οι παραδοσιακοί καφέδες της Βραζιλίας  είναι ήπιοι σε γεύση, χωρίς οξύτητα και με γλυκό φρουτώδες  τελείωμα. Προέρχονται από την πολιτεία Minas Gerais και ειδικά από την περιοχή Cerrado στο βορρά και την περιοχή Sul de Minas στο νότο. Στα δυτικά η περιοχή Mogiana παράγει επίσης υψηλής ποιότητας καφέ.