ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Searchterm

Η Melitta® είναι ο επίσημος συνεργάτης καφέ της Manchester United!

Η Melitta® κάνει τον καφέ απόλαυση σε ένα εντελώς νέο γήπεδο: Ως επίσημος συνεργάτης καφέ της Manchester United, η Melitta® σερβίρει τον μοναδικό καφέ Melitta® στους παίκτες, τους φιλάθλους και τους φιλοξενούμενους της πρωταθλήτριας Αγγλικής ομάδας των ρεκόρ στο «Θέατρο των Ονείρων»– όπως αποκαλείται το θρυλικό στάδιο Old Trafford στο Μάντσεστερ.

Παραδοσιακά, το Old Trafford θεωρείται ο χώρος όπου τα ποδοσφαιρικά όνειρα γίνονται πραγματικότητα και  πλέον, ο χώρος όπου θα σερβίρεται επίσης ο εξαιρετικός καφές Melitta®. Αυτό εξασφαλίζεται όχι μόνο από  τον καφέ μας, αλλά και από τις πάνω από  200 πλήρως αυτόματες μηχανές καφέ και τις μηχανές καφέ φίλτρου Melitta®. Για παράδειγμα, για να απολαύσετε τον καφέ σας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα υπάρχουν πάνω από 130 πλήρως αυτόματες μηχανές καφέ Melitta® Caffeo Barista® στις κερκίδες VIP. Έτσι, ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα, κάθε φίλαθλος μπορεί να επιλέξει το αγαπημένο του είδος καφέ, από ristretto μέχρι latte. Aπολαυστικός καφέ Melitta® για τους απαιτητικούς  οπαδούς του πιο επιτυχημένου ποδοσφαιρικού συλλόγου στην Αγγλία!

Στον πλήρως ανακαινισμένο χώρο του κεντρικού εστιατορίου και καφετέριας του Old Trafford, του «RED CAFÉ με την υποστήριξη της Melitta®», φροντίζουμε τους φιλάθλους και τους επισκέπτες του παραδοσιακού συλλόγου προσφέροντάς τους τον εξαιρετικό καφέ Melitta® 365 ημέρες τον χρόνο, ακόμα και όταν δεν διεξάγεται κάποιος αγώνας.

Οι λάτρεις του καφέ Melitta® και οι φίλαθλοι της Manchester United σε όλον τον πλανήτη ανυπομονούν για αυτήν τη σπουδαία συνεργασία και τις πολυάριθμες ενέργειες προώθησης, τις ιστορίες ενός από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιρικούς συλλόγους του πλανήτη και των μεγάλων αστεριών του, αλλά και για ιδιαίτερες στιγμές απόλαυσης καφέ Melitta®. Να επισκέπτεστε συχνά τη σελίδα μας στο Facebook ή την ιστοσελίδα μας για να ενημερώνεστε.

Τα κορυφαία αστέρια των «κόκκινων διαβόλων», όπως ο Juan Mata, ο Daniel James και ο Marcus Rashford, έχουν ήδη δηλώσει την ιδιαίτερη προτίμησή τους στον καφέ Melitta® και έχουν απολαύσει τα διάφορα είδη καφέ στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου και στο στάδιο. Ρίξτε μια ματιά: