ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Searchterm
Barista® TS Smart
Solo® & Milk
CAFFEO® SOLO®&milk
Solo® & Perfect Milk
CAFFEO® SOLO® Perfect Milk
CAFFEO® Varianza CSP
Caffeo® Varianza® CSP
Solo®
Solo®
Solo®
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Solo®

Γνήσια απόλαυση του καφέ

Solo®

Solo®

Γνήσια απόλαυση του καφέ

Η λεπτή πλήρως αυτόματη καφετιέρα που εστιάζει στα ουσιώδη: γνήσια απόλαυση από φρεσκοκομμένους κόκκους καφέ. Επίσης, προσφέρει μινιμαλιστική σχεδίαση, μικρές διαστάσεις και ευκολία χρήσης. Ορισμένες φορές τα λιγότερα είναι περισσότερα - μεγαλύτερη απόλαυση καφέ και περισσότερος χώρος.

Γνήσια απόλαυση του καφέ στην υψηλότερη ποιότητα.

Awards

CAFFEO® SOLO®

Awards

A convincing combination: The pure, elegant design and the convenient handling of CAFFEO® SOLO® has convinced the judging panels. An innovative, trendsetting product with an awarded design.

Combined test results:
Red Dot Award

 
Added value for you
Απλή και μικρή σε μέγεθος
Puristic and compact
Απλή και μικρή σε μέγεθος

Η Solo® έχει μήκος μόνο 20cm, καταλαμβάνει πολύ μικρό χώρο, κι όμως χωράει την υψηλή ποιότητα της τεχνολογίας Melitta®.

Διαστάσεις (ύψος x πλάτος x βάθος): 32,5 cm x 20 cm x 45,5 cm
Χωρητικότητα χρησιμοποιούμενου δίσκου καφέ: 8x
Χωρητικότητα δοχείου νερού: 1,2 l
Χωρητικότητα δοχείου κόκκων: 125 g
Εφαρμογή Companion®
Melitta Companion App
Εφαρμογή Companion®Η εφαρμογή περιλαμβάνει συμβουλές και κόλπα για νόστιμες στιγμές απόλαυσης του καφέ, καθώς και πολλές λειτουργίες. Εκτός από τις πληροφορίες για τον τέλειο καφέ, οι οδηγίες βήμα προς βήμα σάς ενημερώνουν για τα προγράμματα συντήρησης. Η εφαρμογή σάς βοηθά επίσης να καταλάβετε την κατάσταση λειτουργίας της καφετιέρας σας με τη βοήθεια του διαγνωστικού εργαλείου.
Μοναδική απόλαυση καφέ
Unique coffee enjoyment
Μοναδική απόλαυση καφέΣύστημα εκχύλισης αρώματος (A.E.S.)

Για τη μέγιστη απόλαυση, η Solo® έχει μια δυνατότητα προ-εκχύλισης: Ο φρεσκοκομμένος καφές υγραίνεται με νερό πριν από την πραγματική εκχύλιση, κι έτσι απελευθερώνει τα αρώματα στον καφέ σας. Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόσετε το επίπεδο άλεσης και τη δύναμη του καφέ σε τρία επίπεδα για να έχετε την ιδανική γεύση για εσάς.
Ευκολία χρήσης
Easy to use
Ευκολία χρήσηςΤο διαισθητικό πάνελ λειτουργίας με ενσωματωμένη οθόνη συμβόλων LED έχει μόνο τα απαραίτητα, κι έτσι η χρήση του είναι πανεύκολη. Μπορείτε να ρθθμίσετε την ένταση που θα έχει ο καφές σας ή να επιλέξετε αφαλάτωση και καθαρισμό, απλώς επιλέγοντας το κατάλληλο σύμβολο. Επιπλέον, η Solo® διαθέτει διακόπτη 0-Watt ώστε να αποσυνδέεται από το δίκτυο ρεύματος, ενώ διατηρούνται οι προσωπικές σας ρυθμίσεις.
Έξοδος καφέ ρυθμιζόμενη καθ' ύψος
Height adjustable coffee outlet
Έξοδος καφέ ρυθμιζόμενη καθ' ύψοςΓια ένα ή δύο φλιτζάνια, κούπες ή ποτήρια latte macchiato – η έξοδος καφέ μπορεί να προσαρμοστεί σε ύψος έως και 135mm.
Double Cup Mode (λειτουργία 2 φλιτζανιών)
Double Cup Mode (2 cup feature)
Double Cup Mode (λειτουργία 2 φλιτζανιών)Ετοιμάστε δύο φλιτζάνια καφέ ή εσπρέσο ταυτόχρονα πατώντας ένα κουμπί.

Εύκολος καθαρισμός και συντήρηση
Easy cleaning and maintenance
Εύκολος καθαρισμός και συντήρησηΗ αφαιρούμενη μονάδα εκχύλισης εγγυάται πάντα την τέλεια απόλαυση του καφέ. Αφαιρείται εύκολα και μπορείτε να την ξεπλύνετε σε τρεχούμενο νερό. Μπορείτε επίσης να σκουπίσετε το εσωτερικό της μηχανής με ένα υγρό πανί. Επιπλέον, η Solo® σάς ενημερώνει αυτόματα πότε πρέπει να γίνει καθαρισμός και αφαλάτωση.
MISSION eco & care
MISSION eco & care
MISSION eco & careΈχουμε δημιουργήσει μια ετικέτα, η οποία βοηθάει τους καταναλωτές να επιλέξουν μια συσκευή που να εγγυάται την ενσυνείδητη απόλαυση. Η ετικέτα αυτή χρησιμοποιεί ένα σύστημα αξιών που έχουμε αναπτύξει εμείς.