ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Searchterm
Barista® TS Smart
Solo® & Milk
CAFFEO® SOLO®&milk
Solo® & Milk
Solo® & Perfect Milk
CAFFEO® SOLO® Perfect Milk
CAFFEO® Varianza CSP
Caffeo® Varianza® CSP
Solo®
Solo®
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Solo® & Milk

Η Γνήσια απόλαυση του καφέ συναντά το γάλα.

CAFFEO® SOLO®&milk

Solo® & Milk

Η Γνήσια απόλαυση του καφέ συναντά το γάλα.

Εξαιρετική απόλαυση καφέ συνδυασμένη με κρεμώδες αφρόγαλα – ζήστε με τη Solo® & Milk ολόκληρη την ποικιλία ειδών αρωματικού καφέ από ολόκληρους κόκκους και γάλα.

 
Added value for you
Απλή και μικρή σε μέγεθος
Purystyczny i kompaktowy
Απλή και μικρή σε μέγεθοςΗ Solo® έχει μήκος μόνο 20cm, καταλαμβάνει πολύ μικρό χώρο, κι όμως χωράει την υψηλή ποιότητα της τεχνολογίας Melitta®.

Διαστάσεις (ύψος x πλάτος x βάθος): 32,5 cm x 20 cm x 45,5 cm
Χωρητικότητα χρησιμοποιούμενου δίσκου καφέ: 8x
Χωρητικότητα δοχείου νερού: 1,2 l
Χωρητικότητα δοχείου κόκκων: 125 g
Προετοιμασία ατομικού καφέ
Samodzielne przygotowanie kawy
Προετοιμασία ατομικού καφέΕυχαρίστηση χωρίς συμβιβασμούς: Επιλέξτε τη θερμοκρασία εκχύλισης και την ένταση του καφέ. Με μόνο μία περιστροφή μπορείτε να προσαρμόσετε την ποσότητα του καφέ στο προτιμώμενο μέγεθος φλιτζανιού (30 - 220 ml).
Ειδική διαδικασία εκχύλισης
Wyjątkowy proces zaparzania
Ειδική διαδικασία εκχύλισηςΓια τη μέγιστη ευχαρίστηση η Solo® & Milk διαθέτει μια λειτουργία προεκχύλισης: ο καφές υγραίνεται με νερό πριν ξεκινήσει η κανονική διαδικασία εκχύλισης για να απελευθερώσει τη μέγιστη γεύση από τον καφέ.
Έξοδος καφέ ρυθμιζόμενη καθ' ύψος
Regulowana wysokość dozownika kawy
Έξοδος καφέ ρυθμιζόμενη καθ' ύψοςΓια ένα ή δύο φλιτζάνια, κούπες ή ποτήρια latte macchiato – η έξοδος καφέ μπορεί να προσαρμοστεί σε ύψος έως και 135mm.
Double Cup Mode (λειτουργία 2 φλιτζανιών)
Tryb Podwójnego Kubka
Double Cup Mode (λειτουργία 2 φλιτζανιών)Ετοιμάστε δύο φλιτζάνια καφέ ή εσπρέσο ταυτόχρονα πατώντας ένα κουμπί.
Αφαιρούμενο ακροφύσιο για αφρόγαλα
Wymienna dysza spieniająca mleko
Αφαιρούμενο ακροφύσιο για αφρόγαλαΤο ισχυρό ακροφύσιο για αφρόγαλα παρέχει εύκολη προετοιμασία για ένα υπέροχο αφρώδες αφρόγαλα και ζεστό γάλα. Μπορείτε να το αφαιρέσετε και να το καθαρίσετε εύκολα και άνετα.
Διακόπτης 0-Watt
0-watowy przełącznik
Διακόπτης 0-WattΕνεργοποιώντας το διακόπτη 0-Watt, η Solo® & Milk αποσυνδέεται από το δίκτυο ρεύματος. Και φυσικά διατηρούνται οι προσωπικές σας ρυθμίσεις. Αυτή η λειτουργία On/Off είναι προγραμματιζόμενη, ώστε η μηχανή να αποσυνδέεται από το δίκτυο ρεύματος αυτόματα την ώρα που θέλετε.
Misson ECO & CARE
MISJA ECO&CARE
MISSION eco & careΈχουμε δημιουργήσει μια ετικέτα, η οποία βοηθάει τους καταναλωτές να επιλέξουν μια συσκευή που να εγγυάται την ενσυνείδητη απόλαυση. Η ετικέτα αυτή χρησιμοποιεί ένα σύστημα αξιών που έχουμε αναπτύξει εμείς.