Περιγραφή
Melitta® BellaCrema® LaCrema

BellaCrema® LaCrema

Ο Χρυσός

Οι προσεκτικά επιλεγμένοι κόκκοι Arabica είναι η βάση του πολυεπίπεδου αρώματος των εσπρέσσο Melitta®. Το μέτριο καβούρδισμα χαρίζει στο χαρμάνι laCrema τη γεμάτη γεύση του και το καλά ισορροπημένο σώμα. Το ντελικάτο, χρυσο-καφέ καϊμάκι αναδεικνύει το αυθεντικό άρωμα και την απόλυτη απόλαυση.

100% Arabica & BellaCrema®
100% Arabica & BellaCrema®
100% Arabica & BellaCrema®Επειδή ο καφές είναι φυσικό προϊόν, η γεύση του εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Για να εξασφαλίσουμε, ότι κάθε φλιτζάνι έχει την ίδια γεύση, δημιουργήσαμε χαρμάνια αρκετών διαφορετικών προελεύσεων καφέ. Η σύσταση του χαρμανιού προσαρμόζεται διαρκώς, ώστε να εξασφαλίσουμε σταθερή και κορυφαία ποιότητα. Χρησιμοποιούμε κόκκους από τη Νότια και την Κεντρική Αμερική. Αν και ωριμάζουν κάτω από διαφορετικές συνθήκες, έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό γνώρισμα. Είναι 100% Arabica.

Το γεγονός, ότι χρησιμοποιούμε μόνο κόκκους Arabica σημαίνει, ότι μπορούμε να εγγυηθούμε κάθε φορά το τέλειο φλιτζάνι καφέ. Οι ποικιλίες Arabica φημίζονται για την απαλή τους γεύση, και τις προτιμάμε από τις ποικιλίες Robusta με την πιο δυνατή και ελαφρά πικρή τους γεύση.

Η απόλαυση του καφέ
Η απόλαυση του καφέ
Η απόλαυση του καφέΑυτή είναι η φιλοσοφία μας από την ημέρα που η Melitta Bentz εφηύρε τον καφέ φίλτρου το 1908 βάζοντας τα θεμέλια του σύγχρονου τρόπου απόλαυσης του καφέ. Η απόλαυση του καφέ ήταν και παραμένει το κίνητρο μας για να προσφέρουμε με συνέπεια την καλύτερη δυνατή ποιότητα και μοναδική ευχαρίστηση με εξειδίκευση, καινοτομία και αγάπη για το προϊόν.